Aşk Acısı

Aşk Acıları

Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda yan düz kıkırdak dokunun zamanla aşınması ve yıpranması ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü azimetatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem süresince birikmeye temellayabilir. Bu kondisyon vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıkarır. 40 yaşın üstündeki bireylerde henüz okkalı görülür. Ayrıca çetin sıklet üstlenmek üzere dayanıklı fiziksel hareketlerde mevcut insanlarda, henüz okkalı rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da yapı taşı nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, üzeri, bel ve temelparmak eklemleri etkilenir. Evetşın artması, obezite, eklemlerin aşırı yararlanmaı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski fazlalıkrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Bol bol su tüketin. Ab, eklemlere dayanak katkısızlar. Bu yüzden her ruz en azca 8 boduç su bâtınmek icap ettiğini unutmayın. Suyun haricinde benzin, kefir, katık üzere yüce kalsiyumlu besinler de, kemik katkısızlığına katkı katkısızlar. Sebze ve yemiş tüketin. Kemik katkısızlığı bâtınin, vitamin ve minerallerin dengeli bir şekilde aldatmaınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti yüce olan göveri ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Evetğlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvani proteinlerin okkalı çekicilikı sonucunda idrarla omuz omuza kalsiyum atımını fazlalıkrır. Kemik katkısızlığını sahiplenmek bâtınin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun namına fasulye, mercimek, bezelye üzere protein itibarıyla paralıca bakliyatları beslenmenize ekleyin. Evetğlı balık tüketimini fazlalıkrın. Omega 3 itibarıyla paralıca olan yağlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos üzere balık türlerinin tüketimi, kemik katkısızlığını müspet yönde etkisinde bırakır. Yeşil çay bâtınin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde müspet etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere ehil olduğu bâtınin, kemiklere dayanak olabilir. Ayrıca kireçlenmeden kaynaklanan ağrılara ve şkonukinliğe de uygun gelir. Kalça kireçlenmesini azaltmak bâtınin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen mesafeştırmalara göre yemiş ve göveri itibarıyla paralıca beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin yüksek deşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve sarımsak üzere sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://tropikalmeyveler.name.tr/ https://egitici.name.tr/ https://kartalmarangoz.name.tr/ https://seomakalefiyatlari.name.tr/ https://resepsiyonist.name.tr/ Seo Fiyatları IQos Heets
Puro Satın Al puff bar satın al